Παραδοσιακό, χωριάτικο φύλλο, με εξαιρετικά τραγανή υφή, χάρη στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στο άνοιγμα, με γέμιση φρεσκοκομμένο σπανάκι και γευστικό τυρί Παγγαίου.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα ή σε ταψί αλειμμένο με λάδι. Αλείφουμε προαιρετικά με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για 35 – 40 λεπτά.
Η εταιρεία Mr Iatro, δραστηριοποιείται ενεργά
στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1982.
Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό προϊόντα ζύμης
αξεπέραστης ποιότητας, για κάθε στιγμή της ημέρας.