ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

IFS
BRC
Q-food
Halal_new

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Mr Iatro, Αφοί Ιατρόπουλοι A.Ε. δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1982. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Προσφέρει στο κοινό προϊόντα ζύμης, μοναδικής γεύσης και αξεπέραστης ποιότητας για κάθε στιγμή της ημέρας. Τα προϊόντα ζύμης της εταιρείας διατίθενται κυρίως σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής, σε μονάδες ξενοδοχειακών υπηρεσιών, πρατήρια άρτου, μπουγατσοπωλεία και καφετέριες.
Προϊόντα όπως η αυθεντική Πολίτικη μπουγάτσα, κροκέτες-φλογέρες, χωριάτικη Μακεδονίτικη πίτα, ζύμη brioche, παραδοσιακά στριφτά Παγγαίου, πεϊνιρλί, προϊόντα ολικής άλεσης, φύλλο σφολιάτας, ζύμη κρουασάν, ζύμη κουρού, πίτσα και προϊόντα κιλού, είναι ορισμένοι από τους κωδικούς που μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση μας. Η ποικιλία των προϊόντων μας διαφοροποιείται κάθε φορά από τις ανάγκες της επιχείρησης που διαμορφώνονται από τη ζήτηση.
Η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή μας να παράγουμε προϊόντα τα οποία διατίθενται άμεσα στην αγορά με αποτέλεσμα τη σωστή και εύρυθμη παραγωγική διαδικασία. Η επικοινωνία με τους πελάτες μας γίνεται μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου με αριθμό 25920 23 262 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo email info@mriatro.gr.
Στα προϊόντα Mr Iatro, θα βρείτε ποιότητα,
γεύση και παράδοση, δοκιμάστε τα!Η εταιρεία Mr Iatro, δραστηριοποιείται ενεργά
στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1982.
Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό προϊόντα ζύμης
αξεπέραστης ποιότητας, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Mr. Iatro - Αφοί Ιατρόπουλοι A.Ε.
Βιομηχανική μονάδα παρασκευής τροφίμων
2ο χλμ. Ελευθερούπολης - Καβάλας, 64 100
Τ: 25920 23 262 - Ε: info@mriatro.gr