ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

IFS
BRC
Q-food
Halal_new
Organic_Logo

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία Αφοι Ιατρόπουλοι Α.Ε., είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε από τους Βασίλειο και Πρόδρομο Ιατρόπουλο στην Ελευθερούπολη-Καβάλας, το 1982. Το 2007, η εταιρεία μεταφέρθηκε στο νέο, εργοστάσιό της, 6000 τ.μ., στο οποίο βρίσκεται έως και σήμερα. Η Ιωάννα Ιατροπούλου, κόρη του Πρόδρομου Ιατρόπουλου και Τεχνολόγος Τροφίμων, με τις υψηλές δεξιότητες και γνώσεις της , ενώθηκε με τα δύο αδέρφια φέρνοντας φρέσκες και ανανεωμένες ιδέες και στελεχώνοντας το παραγωγικό κομμάτι με το τμήμα R&D . Ορμώμενοι από το πάθος και την αφοσίωσή τους, κατάφεραν να μεταμορφώσουν την επιχείρησή τους, σε μια σύγχρονη και πλήρως λειτουργική βιομηχανική μονάδα παραγωγής κατεψυγμένων τροφίμων. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σύγχρονες γραμμές παραγωγής, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της εταιρίας. Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικογένειας της Mr Iatro, πιστεύει στο όραμά της και επιμορφώνεται διαρκώς.
Προϊόντα όπως η αυθεντική Πολίτικη μπουγάτσα, κροκέτες-φλογέρες, χωριάτικη Μακεδονίτικη πίτα, ζύμη brioche, παραδοσιακά στριφτά Παγγαίου, πεϊνιρλί, προϊόντα ολικής άλεσης, φύλλο σφολιάτας, ζύμη κρουασάν, ζύμη κουρού, πίτσα και προϊόντα κιλού, είναι ορισμένοι από τους κωδικούς που μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση μας. Η ποικιλία των προϊόντων μας διαφοροποιείται κάθε φορά από τις ανάγκες της επιχείρησης που διαμορφώνονται από τη ζήτηση.
Η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή μας να παράγουμε προϊόντα τα οποία διατίθενται άμεσα στην αγορά με αποτέλεσμα τη σωστή και εύρυθμη παραγωγική διαδικασία. Η επικοινωνία με τους πελάτες μας γίνεται μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου με αριθμό 25920 23 262 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo email info@mriatro.gr.
Στα προϊόντα Mr Iatro, θα βρείτε ποιότητα,
γεύση και παράδοση, δοκιμάστε τα!Η εταιρεία Mr Iatro, δραστηριοποιείται ενεργά
στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1982.
Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό προϊόντα ζύμης
αξεπέραστης ποιότητας, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Mr. Iatro - Αφοί Ιατρόπουλοι A.Ε.
Βιομηχανική μονάδα παρασκευής τροφίμων
2ο χλμ. Ελευθερούπολης - Καβάλας, 64 100
Τ: 25920 23 262 - Ε: info@mriatro.gr